Πολιτική Επιστροφών

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν το οποίο αγοράσατε από το glamjewels.gr έχετε 15 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αγοράς για να το επιστρέψετε. Το προϊόν θα πρέπει να είναι αφόρετο μέσα στην αρχική του συσκευασία, συνοδευόμενο από την απόδειξη λιανικής πώλησης και ότι αποτελεί μέρος του προϊόντος που αγοράσατε. Ως εκ τούτου, το προϊόν θα πρέπει να φτάσει σε εμάς στην αρχική του “άριστη” κατάσταση.

Οι επιστροφές θα αποστέλλονται ύστερα από συνεννόηση μαζί μας στο info@glamjewels.gr με έξοδα και ευθύνη του πελάτη. Επιστροφές χωρίς συνεννόηση και με χρέωση του glamjewels δε θα γίνονται δεκτές.

Ως απόδειξη της επιστροφής σας, συνιστούμε να διατηρήσετε το απόκομμα της αποστολής σας.

Μόλις η επιστροφή σας επεξεργαστεί από μέρους μας σε διάστημα 3-10 ημερών θα γίνει η αποστολή του άλλου προϊόντος. Τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για λόγους υγιεινής αλλαγές στα σκουλαρίκια δε γίνονται δεκτές.

Προϊόντα που αφορούν δωρεάν διάθεση ή από διαφημιστικές καμπάνιες δεν υπόκεινται σε αλλαγές.

Τέλος στην περίπτωση που το προϊόν φθάσει σε εσάς κατεστραμμένο παρακαλούμε να ενημερώσετε μέσα στις επόμενες 8 ώρες, την εταιρία courier ώστε να αναλάβουν την ευθύνη καθώς και την εταιρεία μας στο info@glamjewels.gr ούτως ώστε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία για την επίλυση του προβλήματος.